Boveda 62% 1g, balení 20ks

Neohodnoceno
Sáčky Boveda na udržení konstatní vlhkosti 62%. Hmotnost 1 gram. Dvacet kusů v balení.
Položka byla vyprodána…
Dostupnost Na dotaz
379,98 Kč
Boveda 62% 1g, balení 20ks
Neohodnoceno
Diskrétní balení
Diskrétní balení
Profesionální podpora
Profesionální podpora
ZDARMA nad 3000Kč
ZDARMA nad 3000Kč

Boveda je unikátní způsob udržování konstantní vlhkosti v uzavřené nádobě. Uvnitř sáčku je speciální sůl, která dokáže držet vlhkost na úrovni 62%. U Boveda 62% se jedná o citrát draselný. Když je vlhkost okolí vyšší, natáhne vodu. Když je vlhkost v okolí nižší, vodu zase uvolní. Obal tvoří jedinečný materiál fungující podobně jako reverzní osmóza. Dokáže přijmout i uvolnit vodní molekuly, zatímco sůl zůstane uvnitř a nečistoty venku. A tak jsou produkty Boveda schopné perfektně držet a obousměrně regulovat konstantní vlhkost v uzavřené nádobě.

Toto balení Boveda 62% 1g zajistí optimální konstantní vlhkost 62% cca 4g dobře usušených bylin v uzavřené nádobě po dobu 3 až 4 měsíců. Před použitím odstraňte pouze igelitový obal, vložte sáček do nádoby s bylinami a co nejtěsněji uzavřete. Pozor, Boveda neslouží k vysoušení vlhkých, nedoschlých bylin.

Výhody obousměrné kontroly vlhkosti s Boveda 62% 1g

  • obousměrně udržuje optimální vlhkost v uzavřené nádobě
  • eliminuje riziko přeschnutí a ztrátu hmotnosti sušených bylin
  • ochrání byliny před vysokou vlhkostí a plísněmi nebo chorobami
  • udrží maximální výskyt rostlinných látek v bylině, např. silic, terpenů nebo kannabinoidů
  • ideální vlhkost podporuje zachování optimální struktury
  • nedovolí poškození důležitých součástí rostlin, např. trichomů
  • jednoduché použití
  • obsahuje médium z citrátu draselného potravinářské kvality dle FDA

Používání Boveda 62% 1g je jednoduché. Stačí odstranit ochranný igelitový obal a vložit sáček do nádoby a uzavřít. Když se sáček vyčerpá, gelový obsah ztvrdne. Stačí jen vyměnit za nový.

Trvanlivost Boveda sáčků závisí na několika faktorech. Životnost se zkracuje hlavně při nekvalitně usušených bylinách, ať už málo, nebo moc. Životnost se snižuje také při častém otvírání nádoby, když se naruší optimální mikroklima.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: